Suomi yllätys 2020

Suomi yllätys 2020

Koko maailma on yllätetty vuonna 2020. Se ei tunnu mukavalta. Suuri osa väestöstä ei osannut odottaa pandemiaa, jotkut hyvin harvat ehkä pystyivät aavistamaan, että jotain näin kamalaa voisi tapahtua. Nyt tiedämme asiasta huomattavasti enemmän, kuinka covid-19 käyttäytyy ja kuinka meidän tulee käyttäytyä. Vai tiedämmekö ?

ILTALEHTI 23.8.2020 : SESONKITYÖNTEKIJÖIDEN SAAPUMINEN SUOMEEN ILMAN KORONA -TESTIÄ

Samaan aikaan saimme tietoa että eriarvoistumisesta ollaan huolestuneita:

ILTASANOMAT 22.8.2020 : MARININ NÄKEMYS KORONA- AJAN TALOUSPOLITIIKASTA

Olen erittäin iloinen ja tyytyväinen että polarisaatiosta ollaan kiinnostuneita korkeimpia päättäjiä myöten. Nyt olisi erittäin toivottavaa kuulla, kuinka nämä hienot ajatukset on tarkoitus toteuttaa ? Yritystukien antaminen ja EU: n rahoituksen turvaaminen ja lukemattomat muut asiat lisäävät koko ajan valtiomme ( meidän ) velkaa ja se on maksettava takaisin. Kuinka se voitaisiin tehdä niin ettei yhteiskunta lisää polarisoidu ?

Minä yllätyin vähän aikaa sitten kun sain tietoa 0295 – puheluiden käsittelystä ( aika paljon sitä kyllä joutui etsimään, saamani vastaus Oikeusministeriöstä on pitkä, en sillä Sinua lukijani rasita ) ja siihen liittyvän tälläisen linkin:

EDUSKUNTA : HALLITUKSEN ESITYS SÄHKÖISEN VIESTINNÄN PALVELUISTA ANNETUN LAIN MUUTTAMISESTA

Kysymykseni järjestelmälle liittyi 0295 – numeroiden, joiden  takana ovat mm. ministeriöt, TE, Traficom jnejne, hinnoitteluun ja  tuon eduskunnan linkin sain vastaukseksi. Toivottavasti asiat menevät hiljalleen asiakaslähtöisempään suuntaa myös tele – alalla ja tämä hallituksen esitys vähentäisi esimerkiksi 0295 – numeroiden hinnoittelun aiheuttamaa epätasa-arvoisuutta ja mukanaan tuomaa polarisaatiota.

Seuraavaksi voisin kysyä Ylen käytännöistä kun sieltä myös tulee vastaan maksulliset numerot. Jos haluaa osallistua lähetykseen soittamalla niin Ylellä on käytössä 020 – alkuinen numero ilman hintatietoja. Me maksamme Yle – veroa ja 020 – numero on maksullinen palvelunumero.

Keneltähän tästä asiasta pitäisi kysyä ?

Kirjoita, kommentoi tai reagoi fb - sivullani